15.1.12

פלפלים במילוי גבינות

חברה שלי קיבלה משימת צילום אוכל בלימודים, אז בחרתי כמה מתכונים ועשינו סשן טעים ופוטוגני.
מה שנחמד במתכון הזה, חוץ משהוא חתיך, זה שהוא ממש פשוט, גמיש ונתון לוריאציות, וגם דל שומן.


פלפלים ממולאים. צילום: חמוטל וכטל




רכיבים:
5-6 פלפלים (אדום צהוב כתום)
גביע קוטג'
גביע גבינה לבנה
ביצה גדולה
צרור תרד
טימין טרי
אגוז מוסקט
מלח


הכנה:
חוצים את הפלפלים לאורכם עם הגבעול ומרוקנים את הגרעינים והחלק הלבן ומסדרים בתבנית
מערבבים את הגבינות בקערה. אפשר לגרד פנימה גם פטה או בולגרית ושאריות של גבינות קשות למיניהן. מוסיפים ביצה אחת ומלח וטימין.
את התרד קוצצים ומקפיצים במחבת עם טיפה שמן ואגוז מוסקט עד שמצטמצם (כדי שלא יוציא נוזלים לתוך הגבינות)
ממלאים את הפלפלים החצויים, אבל לא עד הסוף כי המילוי מתנפח, ואופים כ-40 דקות בחום גבוה עד שהחלק העליון של הפלפל מזהיב.
אפשר לפזר למעלה לקראת סוף האפיה פירורי לחם עם שום ושמן זית.

בתאבון :)

אין תגובות:

פרסום תגובה