אודות עינה ואפון הפלא

מי את ומה זה אפון הפלא?
שמי עינה לקח, אני לא צמחונית ולא טבעונית - אבל אני מאד מאד אוהבת ירקות.


אפון הפלא זה העסק שהקמתי לפני 5 שנים- קייטרינג צמחוני וטבעוני לסדנאות וסמינרים. ההתחלה הייתה במרכז הסמינרים בתובל, היכן שגרה משפחתי, ומשם התפרשתי לכל הארץ. אני גרה באוטוקרוואן, ונודדת לעתים תכופות ממקום למקום בעקבות הזמנות ובעקבות נופים ומזג אוויר נעים. אני מבשלת בכל הארץ לסדנאות של סופ"ש או יותר בעיקר בתחום הרוחניות ועבודת הגוף. בין המורים והארגונים שהיה לי הכבוד לבשל בסדנאות ובקורסים שלהם:
שאנטי גיטמה - טנטרה
שאקורה - פריימל פילינגס
קלסיקה בודהיסטית בישראל - יוגה ובודהיזם
להיות ביחד כאחד - מיינדפולנס ישראל
סוג'יי שמש - לגעת בטנטרה
רוני פרי נדב - ג'ירוקינזיס
עדי פנחסי - יוגה
התחדשות (פנינה בר-סלע) - סדנת ניקוי מיצים ורו-פוד
בי"ס למורים בכירים ליוגה מכון וינגייט
מיכל מעין דון - מיניות ונשיות
שרון בר-לב - תטא הילינג
ארגון ייעוץ הדדי להערכה מחדש
ועוד רבים וטובים. אני מציעה את שירותי גם לקהל הרחב בבישול לארועים בבתים, ומעבירה מגוון סדנאות בישול.

מה הסגנון שלי?
אני לא בדיוק דבקה לסגנון אחד, אוהבת לקבל השראה ממטבחי כל העולם ולתת להם טוויסט מקומי. כיוון שיש לי הרבה נסיון במגוון תחומים אני יודעת איזה תפריט מתאים בדיוק לאיזה סוג של סדנא, ואיך לאפשר גם ממשתתפים שרגילים לתזונה בשרית ו'קונבנציונלית' להנות מהאוכל הצמחוני.

תגובה 1: