tag:blogger.com,1999:blog-8401932850097196930.post3385405180487930294..comments2022-03-31T09:30:53.324+03:00Comments on אפון הפלא - בלוג מתכונים: לזניה טבעוניתעינה לקחhttp://www.blogger.com/profile/10130793171870956759noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-8401932850097196930.post-89930172990460024062013-04-28T11:21:39.388+03:002013-04-28T11:21:39.388+03:00יצא לי להשתמש בסויונז במקום גבינה - יוצא לא רע בכל...יצא לי להשתמש בסויונז במקום גבינה - יוצא לא רע בכלל.<br />הייתי שמח להשתמש בגבינת דאיה, אבל לצערי לא מייבאים את זה לארץ (הזמן לבקש מחברים בחו"ל...).<br />יונתן קדםhttp://www.ye-sod.co.il/content.aspx?id=7noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8401932850097196930.post-42983353777104607002012-07-07T13:41:04.653+03:002012-07-07T13:41:04.653+03:00אצלנו עכשיו בתנור לזניה דומה
עם בצק ביתי שהכנו לבד...אצלנו עכשיו בתנור לזניה דומה<br />עם בצק ביתי שהכנו לבד ורידדנו ישר לתבנית. דלעת, קישואים ופטריות צלויים, על זה רוטב לא גבינה (וויתרנו על שמרי הבירה, ובמקום זה תיבלנו במלח, תימין ומיסו עדין) רוטב עגבניות מעל וזה נראה מבטיח!!!יעלhttps://www.blogger.com/profile/07615544843592276690noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8401932850097196930.post-51204502999567008872012-05-25T12:57:17.996+03:002012-05-25T12:57:17.996+03:00אנחנו הכנו את הלזניה כבר כמה פעמים. היא מדהימה! תו...אנחנו הכנו את הלזניה כבר כמה פעמים. היא מדהימה! תודה רבה! ובכל זאת יש לנו כמה הערות:<br /><br />1. כמות הרוטב גדולה מהדרוש. עדיף לדעתנו להכין רוטב סמיך בכמות מדוייקת יחסית על פני הכנה של כמות גדולה שלא משתמשים בה.<br /><br />2. הוספנו עלי תרד וחצילים. אנחנו שמים אותם ישירות על האטריות, ועל גבי זה 'לא גבינה' ורוטב. יוצא משובח :)<br /><br />שיהיה חג שבועות שמחנֹעם אוחנהhttps://www.blogger.com/profile/01348053435123036372noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8401932850097196930.post-28752642963318566752011-07-23T00:25:08.859+03:002011-07-23T00:25:08.859+03:00הי עינה, מהן הכמויות לתערובת שמן זית, שמרי בירה ומ...הי עינה, מהן הכמויות לתערובת שמן זית, שמרי בירה ומלח? אני עשיתי לזניה עם יחס של כף שמן זית אחת לכל כף שמרי בירה. תודה, גליתAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8401932850097196930.post-73725450923614712002010-08-27T17:40:09.945+03:002010-08-27T17:40:09.945+03:00למה לא לרסק את הטופו במעבד המזון? לוקח כל כך הרבה ...למה לא לרסק את הטופו במעבד המזון? לוקח כל כך הרבה פחות זמן...סמדרhttps://www.blogger.com/profile/14498650408583589857noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8401932850097196930.post-81801871887081257312009-10-23T23:56:07.735+02:002009-10-23T23:56:07.735+02:00עינה! איזה יופי... ממש נהניתי לקרוא בלי קשר להיותי...עינה! איזה יופי... ממש נהניתי לקרוא בלי קשר להיותי אוהבת להכין תבשילים...המתכון תמיד מעורר תאבון אבל ההשראה להכנה חסרה...<br />יש לי רעיון נהדר - בגלל שאת בסביבה ממילא..אולי תבוא ותלמדי אותי פעם??!!הילהhttps://www.blogger.com/profile/12856296906794326821noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8401932850097196930.post-72769610174598325062009-10-08T14:27:20.196+02:002009-10-08T14:27:20.196+02:00מממ... נשמע מעניין, אבל דורש השקעה. כשתנוח עלי רוח...מממ... נשמע מעניין, אבל דורש השקעה. כשתנוח עלי רוח ההשקעה אנסה! בדיוק חשבתי בזמן האחרון שלזניה זה אחד הדברים היחידים שבאמת חסרים לי בהיותי לא-אוכלת-חלב.יעלhttps://www.blogger.com/profile/01060739190181025212noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8401932850097196930.post-33847816299417845922009-10-06T23:47:55.251+02:002009-10-06T23:47:55.251+02:00יש! איזה כיף לנו !!! וגם מזל טוב על הבלוג היפה - א...יש! איזה כיף לנו !!! וגם מזל טוב על הבלוג היפה - אני אשמח לתרום תמונות של בישוליך בהמשך הדרך לעורר קצת את התאבון.Elishahttps://www.blogger.com/profile/05708838666094818411noreply@blogger.com